چنانچه چیزی بوسیله نشانی غذای طولانی وجود داشت باشد، برز مرغ (و دانه پرندگان دیگر) یکی از مدعیان آن است. این ماده ی غذایی به راحتی برازنده تهیه، سزاوار سرزنش پخت، مقرون به صرفه و سرشار از پروتئین است. کریستوفر بلسو لله علوم تعذیه تو دانشگاهکنتیکت در آمریکا می گوید:تخم مرغ باید کامل مواد مغذی مورد حاجت بخاطر رشد یک ارگانیسم را داشته باشد، بنابراین بدیهی است که ازنظر مواد مغذی بیش متراکم است.

خوردن دانه مرغ در پیاده شدن غذاهای دیگر بوسیله بدن ما معاون می بطی ء تا ویتامین بیشتری را جذب کند. برای مثال نتایج یک وارسی نشان داده است که افزودن یک مغز تخم مرغ به سالاد می تواند باعث افزایش جذب ویتامین E موجود در سالاد شود. ولی ده ها سال است که مصرف برز مرغ بوسیله علت محتوای بالای کلسترول آن که برخی از مطالعات نشان داده اند با تکثیر خطر بیماری قلبی همراه است، مورد بحث بوده است. زرده ی کامل یک تخم مرغ حاوی حدود ۱۸۵ میلی گرم کلسترول است که بیش از نیم مقدار وعظ شده کلسترول در دستورالعمل های رژیم غذایی آمریکا است (۳۰۰ میلی گرم). آیا این بدان معنا است که تخم مرغ بوسیله جای اینکه غذایی ایده آل باشد، ممکن است به ما آسیب برساند؟

کلسترول، چربی زردرنگی است که تو شش و روده های ما تولید می شود و درون کامل سلول های بدن ما یافت می شود. ما معمولا در تک آن به عنوان یک ماده ی بد فکر می کنیم ولی کلسترول یکی از واحدهای رادیکال سازنده ی غشای سلولی است. این ماده نیز برای ساخت ویتامین D و هورمون های تستوسترون و استروژن تک احتیاج است. ما تمام کلسترول مورد نیاز خود را تولید می کنیم اما این ماده همچنین تو محصولات حیوانی از جمله گوشت گاو، میگو، برز مرغ و نیز اضطرار و پنیر یافت می شود.



کلسترول به مایه ی مولکول های لیپوپروتئینی موجود در خون بوسیله سرتاسر بدن منتقل می شود. هر فرد دارای ترکیب متفاوتی از گوناگون مختلف لیپوپروتئین ها است و این ترکیب فردی در گلچین کار بزرگ توسعه ی بلای ناگهانی قلبی نقش دارد. کلسترولی که از نوع لیپوپروتئین های دارای چگالی کم (LDL) است که بوسیله آن کلسترول بد نیز گفته می شود، از کبد بوسیله سرخرگ ها و بافت های بدن نقل مکان می شود. پژوهشگران می گویند که این امر می تواند منجر بوسیله شلوغی کلسترول در رگ های خونی وافزایش خطر بلای ناگهانی قلبی عروقی شود. البته آن ها به طور قطعی کاربرد کلسترول را با افزایش خطر مصیبت قلبی عروقی ربط نداده اند. درنتیجه، دستورالعمل های غذایی کشور آمریکا و نیز بریتانیا دیگر انفراد کلسترول ندارند. درعوض، روی محدود کردن نرخ استعمال چربی های اشباع تأکید می شود که می توانند انگیزه افزودن خطر توسعه ی بیماری قلبی عروقی شوند.

غذاهای حاوی چربی های ترانس سبب اضافه سطوح LDL می شوند. اگرچه برخی از روغن های ترانس بوسیله نعوظ طبیعی درون محصولات جانوری یافت می شوند اما بیشتر آن ها به نعوظ مصنوعی ساخته می شوند و در بیشترین مقدار در محصولاتی قرین کره های گیاهی، اسنک ها و برخی از غذاهای به شدت سرخ شده یا تنوری مانند انگبین ها و کیک ها دیده می شود.

درون همین حین، علاوه بر میگو، تخم مرغ تنها غذای پرکلسترولی است که نمونه چربی اشباع داخل آن کم است.ماریا لوز فرناندز استاد علوم تغذیه از دانشگاه کنتیکت که داخل پژوهش اخیر خویشتن هیچ ارتباطی را بین استفاده تخم مرغ و افزایش کار بزرگ مصیبت قلبی عروقی رک نکرد، می گوید:درحالی که کلسترول موجود تو تخم مرغ زیاد والاتر از کلسترول موجود تو گوشت و دیگر محصولات حیوانی است، این چربیِ اشباع است که جهت افزایش کلسترول خون می شود. این موضوع سال ها به وسیله ی مطالعات مختلف نشان داده شده است.

امروزه بوسیله انگیزه اینکه می دانیم بدن ما می تواند کلسترولی را که می خوریم، تکرار کند، بحث درمورد اثرات سلامتی بذر مرغ تا حدی دگرگونی کرده است. الیزابت جانسون استاد علوم تغذیه از دانشگاه تافتس در بوستون می گوید:سیستم هایی در بدن وجود دارند که به علت عمل آن ها، برای بیشتر افراد کلسترول موجود تو مواد غذایی یک مشکل نیست.

در یک وارسی مروری متشکل از ۴۰ مطالعه، جانسون و گروهی از پژوهشگران دیگر هیچ مدرک خشنود کننده ای را درمورد مناسبت بین کلسترول موجود داخل رژیم غذایی و مصیبت قلبی روشن نکردند. او می گوید:مردم ها ازنظر استعمال کلسترول موجود داخل رژیم غذایی تنظیم خوبی دارند و خودشان کلسترول کمتری خواهند ساخت.

وقتی به بذر مرغ می رسد، کلسترول ممکن است تا اینکه خطر کمتری بخاطر سلامتی داشته باشند. بلسو توضیح می دهد کهکلسترول، زمانی که تو سرخرگ های ما اکسیده می شود، خطرناک پر حرارت است اما درمورد کلسترول موجود داخل تخم مرغ اکسیداسیون اتحاد نمی افتد. او می گوید:زمانی که کلسترول اکسیده می شود، ممکن است خاصیت التهابی آن زیاد شود و تو تخم مرغ انواع مختلفی از آنتی اکسیدان ها وجود دارد که از اکسیده شدن آن پیشگیری می کند.



همچنین، فدایی از کلسترول ها واقعا بخاطر ما خوب هستند. کلسترولی که از نوع لیپوپروتئین های دارای چگالی بالا (HDL) است، به شش می رود و در آنجا شکسته شده و از بدن حذف می شود. تخیل می شود که HDL از شیوه پیشگیری از ازدحام کلسترول درون خون دارای اثر محافظتی دربرابر بیماری قلبی عروقی باشد. فرناندز می گوید:مردم باید درمورد کلسترول هایی که در خون آن ها تفرج می کنند و می توانند منجر به بیماری قلبی شوند، نگران باشند.

چیزی که وقار دارد، نسبت HDL به LDL است، بمنظور بالا رفتن بها HDL، اثرات LDL را خنثی می یواش. بلسو می گوید درحالی که بیشتر ما می توانیم کلسترولی را که کاربرد می کنیم را با کلسترولی که در کبد خود می سازیم، خنثی کنیم ولی حدود یک سوم از ما پس از استعمال آن دستخوش ۱۰ تا ۱۵ درصد اضافه در سطح کلسترول خون می شویم.

بلسو می گوید آزمایش ها نشان داده اند احتمال افزایش LDL پس از نوشیدن تخم مرغ داخل افراد تندرست و لاغر بیشتر است. آن هایی که دارای افزایش وزن، چاقی خواه دیابت هستند، افزودن کمتری را تو LDL و افزودن بیشتری را در مولکول های HDL تجربه خواهند کرد. بنابراین چنانچه شما در آغاز سالم تر باشید، نسبت به حالتی که دچار اضافه قطع باشید، تخم مرغ می تواند تأثیر منفی بیشتری داشته باشد، ولی اگر شما تندرست برنده باشید، همچنین احتمال بیشتری حیات دارد که سطح HDL مرحمت داشته باشید و بنابراین افزایش داخل LDL احتمالا مضر تراشیدن.مقاله های مرتبط:کاهش جزئی در کلسترول و فشار خون مخاطره حمله قلبی را تا ۸۰ درصد کاهش می دهددانشمندان معمای رقیق شدن سرخرگ ها را محلول کردندچگونه یک رژیم غذایی رو مصونیت بدن تأثیر می گذارد؟

اگرچه پژوهشی که اوایل سال سیال منتشر شد، اتفاق رویت اخیر را درمورد اینکه تخم مرغ مشکلی برای سلامتی ندارد، به چالش کشید. پژوهشگران اطلاعات مربوط بوسیله ۳۰ هزار بی همتا بالغ را طی ۱۷ سال تک پیگیری فراغت دادند و متوجه شدند که مصرف هر شقه دانه مرغ اضافه تو روز بستگی معنی داری با اضافه خطر بیماری قلبی و اجل داشت (آن ها برای الگوهای رژیم غذایی، مصونیت اشتراکی و فعالیت جسمانی افراد کنترل ارتکاب دادند تا اثرات حاصل از این عوامل از اثرات مورد معاینه جدا شود). نورینا آلن یکی از نویسندگان این مقاله می گوید:ما دانا شدیم که هر ۳۰۰ میلی گرم کلسترول افزایش ای که فرد استفاده می کند، بدون توجه بوسیله غذایی که کلسترول از آن می آید، خطر مصیبت قلبی عروقی را تا ۱۷ درصد و خطر اجل در پی هر علتی را تا ۱۸ درصد افزایش می دهد. ما همچنین دریافتیم که هر نیمه تخم مرغ داخل روز می تواند منجر به افزایش ۶ درصدی در خطر بیماری قلبی و ۸ درصد افزایش در خطر اجل شود.

با اینکه این مطالعه یکی از ارشد ترین مطالعات در جنس خود حیات که به وابستگی بین مصرف دانه مرغ و بیماری قلبی می پرداخت، اما این معاینه مشاهده ای حیات و وفاق ی علی و معلولی را پیدا نمی کرد. این معاینه همچنین تکیه پهلو داده هایی است که خود افراد آن را گزارش کرده بودند (از شریک شدن کنندگان این سؤال پرسیده شد که طی ماه خواه سال گذشته چه چیزهایی خورده اند، سپس شرایط سلامتی آن ها برای ۳۱ سال تک پیگیری صبر گرفت). این بدان معنا است که پژوهشگران درمورد رژیم غذایی شرکت کنندگان اطلاعات مختصری داخل دست داشتند و ما می دانیم که رژیم غذایی می تواند طی زمان تغییر بطی ء. نتایج این معاینه با نتایج استیناف های گذشته مغایرت دارد.

مطالعات اضافی مدال داده اند که دانه مرغ برای سلامت قلب خوب است. نتایج تجزیه و تحلیلی که روی مفروضات شقه میلیون فرید چینی ادا شد و مقاله ی آن در سال ۲۰۱۸ منتشر شد، حتی وابستگی ی برعکسی را علامت داد: کاربرد تخم مرغ با کاهش کار بزرگ مصیبت قلبی همراه وجود. گمان مرگ در پی بیماری قلبی درون کسانی که هر روز تخم مرغ می خوردند، ۱۸ درصد کمتر بود و گمان مرگ شاگرد از سکته نیز در آن ها ۲۸ درصد پایین نمدار حیات. همچون مطالعه ی قبلی، این تجسس نیز مشاهده ای بود و نمی توانست رابطه علی و معلولی را مشهود کند: آیا افراد کبیر سالم تر تخم مرغ بیشتری می خوردند یا اینکه بذر مرغ موجب سالم مرطوب شدن آن ها شده بود؟ این موضوع می تواند موجب سردرگمی شود.





درحالی که این مطالعات موجب می شود مجدد مسئله ی تأثیر کلسترول موجود در برز مرغ روی سلامتی مورد بحث فراغت گیرد، ما فدایی از راه هایی را که تخم مرغ می تواند روی خطر بروز مصیبت تأثیر بگذارد، می شناسیم. یک راه، ازطریق ترکیبی بوسیله نام کولین است که ممکن است به ما در محافظت دربرابر مصیبت آایمر کمک یواش. این اختلاط از کبد همچنین محافظت می کند. اما کولین اثرات سلبی نیز دارد. کولین به دستگاه ی میکروب های روده به مولکولی که TMO نامیده می شود، متابولیزه می شود که این مولکول جذب کبد شده و به TMAO تغییر می شود. TMAO با افزودن خطر بیماری قلبی عروقی ارتباط دارد. بلسو می خواست بداند که آیا نوشیدن بها زیادی کولین از روش تخم مرغ می تواند موجب تکثیر TMAO شود: او مطالعاتی را معلوم کرد که گزارش کرده بودند تا ۱۲ ساعت پس از استفاده دانه مرغ، افزایش داخل سطح TMAO موجود در خون تداوم دارد. استیناف های انجام شده تو مورد کاربرد تخم مرغ و افزایش سطح TMAO عزب افزایش موقتی تو TMAO را نشان داده اند. TMAO به عنوان نشانگری برای مصیبت قلبی درنظر خمود می شود که تو طی ناشتا کمیت گیری می شود. بلسو این موضوع را بوسیله این مسئله تشبیه می کند که چگونه سطح قند خون ما به نعوظ موقت پس از اشامیدن کربوهیدرات اضافه می یابد اما افزایش سطح گلوکز خون عزب زمانی با دیابت ارتباط دارد که بوسیله نعوظ مدام بود داشته باشد. او می گوید این شاید مربوط به مزایای کاری کولین پس از خوردن بذر مرغ باشد. فرناندز می گوید:مشکل زمانی حیات دارد که کولین به جای جذب شدن داخل خون به روده ی مبصر برسد؛ جایی که در آن تبدیل به TMA و سپس TMAO می شود. اما درمورد بذر مرغ، کولین جذب می شود و به روده ی بزرگ نمی رود، بنابراین موجب افزایش خطر بیماری قلبی نمی شود.

داخل همین حال، دانشمندان درحال کشف مزایای صلح و صفا دیگر تخم مرغ هستند. بخاطر مثال، زرده ی تخم مرغ یکی از بهترین منابع لوتئیناست. لوتئین رنگدانه ای است که با سررشته بهتر و کاهش مخاطره بروز بیماری چشم مرتبط است. جانسون می گوید:دو نوع لوتئین در شبیکه ی چشم وجود دارد که می تواند با عملکردی همانند فیلتر نور آبی از شبکیه دربرابر آسیب نوری محافظت کند، زیرا که مواجهه با نور باعث وارد آمدن آسیب به چشم می شود.

درحالی که پژوهشگران با دریافتن تأثیرات متفاوت برز مرغ و سبب آن فاصله ی زیادی دارند، بیشتر پژوهش ها نشان می دهند که این ماده ی غذایی خطری برای سلامتی نداشته و احتمالا مزایای سلامتی اضافی برای ما به همراه دارد. با این حال، نوشانیدن برز مرغ به عنوان صبحانه تو هر روز سالم ترین انتخاب نیست؛ حداقل این طور وعظ می شود که ما رژیم غذایی متنوعی داشته باشیم و فقط دانه مرغ نخوریم.بیشتر بخوانید:غیرفعال کردن یک پروتئین، سرماخوردگی را درمان می کنداختلال ملالت عمده؛ عامل ۲۰ مصیبت دیگر داخل بدنتاثیر رژیم غذایی پر از چربی روی مغزآنتی بیوتیک های رایجی که کار بزرگ مصیبت های قلبی را به عقب دارندآیا اسکرین تایم بر اشتی ذهن نوجوانان تأثیر می گذارد؟

پایان درست جنگ یمن تأثیرات مثبتی در منطقه خواهد داشت

ترقی دهندگان باتری لیتیوم یون؛ برندگان نوبل شیمی ۲۰۱۹

گسیل فضانورد ایرانی به محیط با پرتاب ربات ها آغاز می شود

مرغ ,کلسترول ,تخم ,های ,قلبی ,ی ,تخم مرغ ,می شود ,است که ,می گوید ,بیماری قلبی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چدار کانون تولید محتوا شرکت حسابداری و حسابرسی ویرا دانلود آموزش طراحی کارت ویزیت با فتوشاپ pdf تجهیزات دامی بهین دام من از آن روز که در بند توام آزادم خودشناسی_روانشناسی قلب و عروق سپتیک پیش ساخته ما دیونه ها ویزای تضمینی شینگن